There was an error in this gadget

Friday, April 2, 2010

muahahahah..

assalammualaikum dan samat pg,tghri,ptg,mlm pd semua.. :D ~ngaaa..lama giler x jenguk blog aku ni..keterlanjuran waktu bekerja dan perkara2 lain yg byk melintas didpn mata, di blakang mata,da semua sudut menyebabkan aku x sempat nk apdet..
anyway..rini da 2 april..adoii..byk lg benda2 yg aku kene buat utk idup n survive..dan utk bln ni sj aku kene masuk tournament bola (sirim n piala dun shah alam)..hurmmm..bole ke aku men bola lg..:))
Dgn keje2 yg bertambah skang ni rs mcm nk amik cuti sebulan 2..g pantai mana2..ari2 rilex bwh kusi yg atas leh nmpk daun pokok kelapa tu je..fuhhhhh..bestnya klu aku ada byk duit..da tentu sebulan aku cuti..:D
nnt la jap lg aku smbg n cite lg psl aku..cukup sekejap utk waktu ni..ada benda nk shoot sejap..daaaaa.. :bye:

Tuesday, February 23, 2010

Tak Cukup Tido

adoiii..mlm td stat dr kul 9 lebih umah aku xde karen..gilorsss..dkt2 kul 6 baru ada..dah la pg ni aku nk kene g kilang,kene drive plak tu..xleh tdo aku mlm td..sian anak2 aku yg x dpt tdo lena mlm td..sikecik da berbial2<--ckp org banjar maknanya da merah2 kaki dia kene gigit nyamuk.. :-( last2 msg kt hasnul kul 4 pg lebih gtau aku lmbt masuk opis..mana leh tahan beb dgn keadaan cuaca yg amat2 pns skng ni..ampess tul rsnya...


Monday, February 22, 2010

Penatnyaaaaaaaa....

Assalammualaikum W.B.T..siap gak akhirnya blog aku ni..tp x cun sgt la mcm org2 len yg expert memblog ni...tp at least ada la jgk..hahahahah..lantak la situ..tp janji sifu da tlg create sket2 pon da ok..nnt tachup2 la sket...wahhhh..da sampai umh akhirnya..blk2 umh tgk2 tv tgh mengeluarkan siri Na O Mei..aku pon x brapa folo sgt citer ni..juz layan2 je sambil melepaskan lelah..penat woooo rini..byk plak nk kene buat..sok plak nk g kilang lg..G kilang??watpe nk g kilang, sedangkan keje aku belambak lg kt opis ni..tp nk wat mcamna..arahan..adussss..mls tol rsnya nk g...

test

no apdet..
just test test n test.. hihihi :p